forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dario Campeotto

Dario Campeotto

Hele Danmarks smørtenor

Hele Danmarks Dario Campeotto og pianist er fremragende underholdning. Oplev Dario synge ”Angelique” og et væld af kendte både italienske og danske sang-perler lige fra ”O Sole Mio” til et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior – Darios afdøde ven). Med Darios enorme erfaring sammensættes et repertoire, der passer til ethvert arrangement, ligesom Dario krydrer med sjove anekdoter og en røverhistorie - eller tre!


I 1961 deltog Dario Campeotto i det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Angelique” og vandt, og herfra gik det stærkt. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet – for han er her stadig og har fuld gang i hjulene. ”Hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det!”, som Dario siger.


Gennem årene har man kunnet opleve ham i utrolig mange sammenhænge. Dario Campeotto har kastet sig over musicals, film, revyscenerne og ikke mindst utallige TV-optrædener. Det beviser blot, at Dario formåede at tage udfordringerne op og beviser, at han hører til blandt eliten indenfor dansk Showbiz. 


I 1997 fik Dario tildelt Simon Spies Fondens ”Livsglædens Pris” og .Dario Campeotto vandt i 2017 Dansktop prisen for Årets Mandlige solist.

Dario Campeotto har også sammensat et musikalsk foredrag, som tager udgangspunkt i hans spændende snart 60-årige karriere. Læs mere her


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen