forespørgselsliste

Din liste er tom >

Dario Campeotto

Dario Campeotto

Hele Danmarks Smørtenor

Hele Danmarks Dario Campeotto er fremragende underholdning. 


Oplev Dario synge ”Angelique” og et væld af kendte både italienske og danske sang-perler lige fra ”O Sole Mio” til et Tommy Seebach nummer, der er en hyldest til Seebach Senior, Darios afdøde ven. Med Darios enorme erfaring sammensættes et repertoire, der passer til ethvert arrangement, ligesom Dario krydrer med sjove anekdoter og en røverhistorie eller tre. 


I 1961 deltog Dario Campeotto i det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Angelique” og vandt, og herfra gik det stærkt. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet. Stemmen er der stadig, og det holder Dario i gang at komme rundt og optræde. Gennem årene har man kunnet opleve ham i utrolige mange sammenhænge. Dario Campeotto har kastet sig over musicals, film, revyscenerne og ikke mindst utallige TV-optrædener.  


Dario har også vundet et utal af priser. I 1997 fik Dario tildelt Simon Spies Fondens ”Livsglædens Pris”, og Dario Campeotto vandt i 2017 Dansktop prisen for Årets Mandlige solist. Dario Campeotto har også sammensat et musikalsk foredrag, som tager udgangspunkt i hans spændende snart 60-årige karriere, men kan også anvendes som konferencier.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen