forespørgselsliste

Din liste er tom >

Carsten Bang

Carsten Bang

Blandt eliten af danske komikere og konferenciere

Når Carsten Bang er på scenen, leverer han et 100% professionelt stand-up-show. Carsten Bang kan optræde til alle former for arrangementer, og han har i øvrigt stor erfaring med firmafester. Carsten Bang er også en fremragende konferencier, der holder styr på tropperne. 


Selvom Carsten Bang ikke er typen, der stormer rundt på scenen, kan tingene alligevel komme til at gå rigtig stærkt. Carsten Bang har sin egen underfundige måde at betragte verden på, og når han tager fat i de ting, vi alle sammen lever med til daglig, får de pludselig en ny og meget morsom karakter. Man skal være i stand til at grine af sig selv for at overvære et show med Carsten Bang, for heller ikke folk i salen kan føle sig helt sikre, når den rutinerede komiker går på scenen. 


Carsten Bang repræsenterer intelligent og underfundig stand-up og leverer alsidigt repertoire med stærk selvironi og (jysk) lune. Bag den rolige fremtoning lurer masser af hurtige improvisationer, der ikke giver højtråbende tilskuere mange chancer for at følge med. Carsten Bang debuterede som stand-up-komiker i 1992 og hører dermed til en af de mest erfarne i landet og blandt eliten af danske stand-up-komikere. 


Og den erfaring bruger han gerne til dit næste arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen