forespørgselsliste

Din liste er tom >

Vivienne Mckee

Vivienne Mckee

Professionel international underholdning

Vivienne Mckee er Danmarks svar på professionel international underholdning. Hun optræder på dansk, engelsk og fransk samt en blanding af sprogene efter behov. Hun er uddannet på Old Vic (1972), professionel karriere på TV og teater i UK til 1980, derefter Det Kgl. Teater 1980 - 1982, hvorefter hun grundlagde London Toast Theatre, mest kendt for Crazy Christmas Cabaret, der i 2004 samlede 45.000 i Glassalen i Tivoli.

Det er Vivienne McKees særkende, at hun skræddersyer underholdningen til det enkelte firmas eller den enkelte konferences emne/behov i elegant international stil. Hun formår at involvere sit publikum. Vivienne McKee har optrådt i mange sammenhænge, blandt andet for Microsoft (2.000 tilskuere), Storebæltsåbningen (4.000 tilskuere), Novo Nordisk i utallige tilfælde, samt for Egmont/Disney i Frankfurt i anledning af jubilæum. Hun optræder dog også til mindre og mere intime arrangementer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen