forespørgselsliste

Din liste er tom >

Vivienne Mckee

Vivienne Mckee

International underholdning i særklasse

Vivienne Mckee er Danmarks svar på professionel international underholdning.


 Hun optræder på dansk, engelsk og fransk samt en hylende morsom blanding af sprogene efter behov. Hun er uddannet på Old Vic (1972) og havde en professionel karriere på TV og teater i England frem til 1980. Herefter optrådte Vivienne Mckee på Det Kgl. Teater i årene 1980-82, inden hun grundlagde London Toast Theatre. Det er den populære gruppe, der er landskendt og elsket for Crazy Christmas Cabaret, der i mange år har samlet danskerne i Glassalen i Tivoli. 


Det er Vivienne McKees særkende, at hun skræddersyr underholdningen til det enkelte firmas eller den enkelte konferences emne og behov i elegant international stil. Hun formår at involvere sit publikum. 


Vivienne McKee har optrådt i mange sammenhænge, blandt andet for Microsoft (2.000 tilskuere), Storebæltsåbningen (4.000 tilskuere), Novo Nordisk i utallige tilfælde, samt for Egmont/Disney i Frankfurt i anledning af jubilæum. Hun optræder dog også til mindre og mere intime arrangementer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen