forespørgselsliste

Din liste er tom >

Viggo Sommer

Viggo Sommer

Show på egen hånd

Viggo Sommer er kendt som en tredjedel fra den forgangne gruppe De Nattergale, men har de seneste par år stået sikkert på egne ben. Viggo Sommer rejser rundt i landet som musiker, komiker og entertainer, hvor han til tider gør brug af pianisten, Søren Dahl (kendt fra radioprogrammet Cafe Hack), men optræder almindeligvis solo. 


Senest er Viggo Sommer også begyndt som storyteller og har åbnet en ny scene på Cafe Hack i Århus, hvor han som vært inviterer nogle af Danmarks fremmeste fortællere. Allerede som trettenårig var Viggo Sommer fast besluttet på at blive musiker og startede med en postordreguitar og en basun i Grindsted FDF-orkester. Senere er også bassen og trommerne føjet til yndlingsinstrumenterne. 

I begyndelsen af sin professionelle karriere var det sammen med broderen i bandet TAIFUNS, som turnerede rundt i hele Danmark til foreningsballer og senere havde fast engagement et par gange i Grønland. I starten af 1980'erne blev Viggo engageret som kapelmester i Ribe-revyen, og det blev til tre sæsoner med skiftende musikere. Da holdet i 1983 bestod af Viggo Sommer, Carsten Knudsen og Uffe Rørbæk blev kimen lagt til det, der skulle blive til De Nattergale. Derpå fulgte i den næste årrække flere albums udgivelser og adskillelige udsolgte turneer over hele Danmark. Med andre ord er der tale om en erfaren herre, som kan blive en underholdende del af jeres næste arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen