forespørgselsliste

Din liste er tom >

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg

Danmarks mest alsidige kvindelige kunstner

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik, og siden gennembruddet som Maria i ”The Sound of Music” i det store friluftsspil i Varde i 1992 har der været fuld fart på, og hun har næsten ikke været af scenen siden. Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trine Gadeberg mestrer det hele!


TRINE GADEBERG KAN BL.A. ENGAGERES SÅLEDES:


ONE-WOMAN SHOW

Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer med en sjælden grad af alsidighed. Det ene øjeblik bevæger hun folk med stor stemme og inderlige fortolkninger af musical-hits og pop-ballader, for det næste øjeblik at få publikum til at knække sammen af grin over hendes sjove betragtninger og anekdoter. Hun spiller på hele klaviaturet indenfor entertainment, og for at fuldende den musikalske alsidighed medbringer hun enten pianist eller duo.


KIRKE-KONCERT

En helt særlig plads i Trine Gadebergs hjerte er de smukke koncerter i landets kirker, hvor Trine Gadeberg igennem mange år selv har haft og givet publikum store musikalske oplevelser i en varm og stemningsfuld atmosfære. Med akkompagnement af Carl-Aage Eliasson (klaver og orgel) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer. Her er klassikere som Andrew Lloyd Webbers ”Pie Jesu” og ”Amazing Grace” blandet med årstidens danske salmer og sange. Trine Gadeberg brillerer også i nyere hits som ”You Raise Me Up” og ”Time To Say Goodbye” og for at fuldende den musikalske alsidighed, leverer trioen et par gospel-numre i 3-stemmig acappella sang.


JULE-KONCERT

Noget helt særligt for Trine Gadeberg er de stemningsfulde julekoncerter i kirker og kulturhuse. ”Julen har en stor plads i mit hjerte – Jeg elsker julen, julehyggen og hele budskabet om kærlighed og næstekærlighed”, udtaler Trine Gadeberg. Med akkompagnement af Carl-Aage Eliasson (klaver og orgel) og Jørgen Heick (trompet, trommer og keyboard) leveres en koncert med en enorm spændvidde i både repertoire og musikalske arrangementer. Her er klassikere som ”Oh Holy Night”, ”Ave Maria” og julesange/salmer som ”Dejlig er jorden”, ”Glade Jul”, ”Lille Mesias”, ”Nu tændes tusind julelys” og ”Julen har bragt velsignet bud” – repertoiret afstemmes naturligvis efter anledningen og Trine Gadeberg mestrer det hele: Fra stemningsfulde salmer til julesange med glimt i øjet. Således bliver en jule-hyggelig julekoncert med Trine Gadeberg til en speciel oplevelse. Trine Gadeberg binder med sit charmerende og vindende væsen sangene flot sammen med anekdoter og bemærkninger, der oplyser og oftest bringer smil frem hos publikum.


SENIOR-KONCERTER

Trine Gadeberg tilbyder naturligvis koncerter specielt henvendt til senior-arrangementer:

Trine Gadeberg senior-optræden – læs mere her 

Trine Gadeberg julekoncert for seniorer – læs mere her


SOLIST

Trine Gadebergs alsidighed gør hende til en eftertragtet solist hos landets orkestre – hun mestrer det hele: Musical, operette, pop/rock, revy, dansktop, country, etc. Professionalisme, imødekommenhed, humør og veloplagthed er en selvfølge – også forud for koncerten med repertoire-snak og prøve med orkesteret.


KONFERENCIER

De senere år har Trine Gadeberg også med succes været benyttet som konferencier enten udelukkende eller kombineret med optræden. Som konferencier sprudler hun og skriver naturligvis selv sine tekster.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen