forespørgselsliste

Din liste er tom >

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg

Danmarks mest alsidige kvindelige artist

Trine Gadebergs liv har altid været fuld af musik, og siden gennembruddet som Maria i ”The Sound of Music” i det store friluftsspil i Varde i 1992 har der været fuld fart på, og hun har næsten ikke været af scenen siden. 


Om det er medvirken i store musicals, som solist med landets symfoniorkestre, som revyskuespiller eller som kviknissen Pyt i DR1 Julekalender ”Nissernes Ø” – Trine Gadeberg mestrer det hele. Trine Gadeberg kan bl.a. arrangeres i et one-woman-show, til kirke- eller julekoncert. 


Trine Gadeberg er en kvindelig entertainer med en sjælden grad af alsidighed. Det ene øjeblik bevæger hun folk med stor stemme og inderlige fortolkninger af musical-hits og pop-ballader for det næste øjeblik at få publikum til at knække sammen af grin over hendes sjove betragtninger og anekdoter. Trine Gadebergs alsidighed gør hende til en eftertragtet solist hos landets orkestre. 


De senere år har Trine Gadeberg også med succes været benyttet som konferencier enten udelukkende eller kombineret med optræden. Som konferencier sprudler hun, og skriver naturligvis selv sine tekster.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen