forespørgselsliste

Din liste er tom >

Stevie Starr

Stevie Starr

Et bizart fænomen der kan sluge de særeste ting

Stevie Starr er et bizart fænomen i underholdningsregi. Denne skotte forbløffer sit publikum ved at sluge forskellige ting og gylpe dem op igen. Tingene er ikke bare rene og tørre, de kommer tilmed op i den rækkefølge, publikum ønsker det. Uanset om det er store mønter, fingerringe eller levende guldfisk, så er det endnu ikke mislykkedes for Stevie at få tingene op igen - og det er uden at gøre skade på hverken sig selv eller guldfiskene.

Det lyder måske helt utroligt, men Stevie ryger en cigaret, inhalerer og puster ikke røgen ud igen, sluger derefter en billardkugle og får den op igen. Stevie Starr spørger publikum om de vil have lidt røg,– drikker derefter lidt sæbe og puster røgen ud i en sæbebobbel. 


Stevie Starr boede de første 18 år af sit liv på et børnehjem i Skotland og det var her, han opdagede sit specielle talent. Nu har han gjort det til sin levevej. Stevie elsker at stå på scenen og berige publikum med sine særlige evner. Book ham til dit næste event, og giv dine gæster en oplevelse for livet.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen