forespørgselsliste

Din liste er tom >

Specialklassen

Specialklassen

Skuespil og komik

Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer.


Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro comedy show rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format. Sidenhen er det blevet til TV-optrædender i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på Zulu, 4 stjernes middag, Danmarks Sjoveste Barn og Masterchef Grill.

Siden deres optræden i Operaen til Zulu Comedy Galla 2011, er Specialklassen blevet ekstremt populære, og har voksende succes både i DK og i udlandet, både med live shows, men ikke mindst med deres firma underholdning og workshops. De teknikker som Specialklassen bruger, til at få et enkelt ord til at leve på scenen, er bygget på samarbejds-teknikker. Specialklassen har simplificeret disse teknikker, så ikke improvisatorer nemt kan tilgå dem og har med stor succes lavet workshops for firmaer som bla. Novo Zymes.


Som underholdning kan Specialklassen både dukke op og lave ren impro-comedy til jeres julefrokost eller firmafest, men der er også mulighed for at lave en wrap-up på en hel dag. Wrap-up foregår ved, at vi sidder med i løbet af jeres konference-dag. Vi hører jeres hovedtalere, vi følger jer i løbet af jeres team-building, og vi sidder med som fluen på væggen, og til sidst lukker vi festen med et impro-comedy show hvor vi indkorporerer jeres fælles oplevelser i løbet af dagen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen