forespørgselsliste

Din liste er tom >

Specialklassen

Specialklassen

En speciel impro-oplevelse med Specialklassen

Specialklassen består af de professionelle skuespillere og komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard, som improviserer sig igennem scener og sketches baseret på publikums idéer. 


Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live-improviserede comedyshow rundt om i hele landet, men de er altid at finde fast i København, Århus og Odense. I 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy-format. Sidenhen er det blevet til TV-optrædener i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på Zulu, 4 stjernes middag, Danmarks Sjoveste Barn og Masterchef Grill. 


Siden deres optræden i Operaen til Zulu Comedy Galla 2011 er Specialklassen blevet ekstremt populære, og de har voksende succes både i Danmark og i udlandet, men ikke mindst med deres firmaunderholdning og workshops. De teknikker, som Specialklassen bruger til at få et enkelt ord til at leve på scenen, er bygget på simple samarbejdsteknikker. Specialklassen har simplificeret disse teknikker, så alle nemt kan tilgå dem og har med stor succes lavet workshops for store virksomheder. 


Som underholdning kan Specialklassen både dukke op og lave ren impro-comedy til jeres julefrokost eller firmafest, men der er også mulighed for at lave en wrap-up på en hel dag. Wrap-up foregår ved, at Specialklassen sidder med i løbet af jeres konference-dag. Specialklassen hører jeres hovedtalere, de følger jer i løbet af jeres team-building, og de sidder med som fluen på væggen, og til sidst lukker de festen med et impro-comedy-show, hvor Specialklassen inkorporerer jeres fælles oplevelser i løbet af dagen.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen