forespørgselsliste

Din liste er tom >

Søren Pilmark

Søren Pilmark

Entertainer og skuespiller i verdensklasse

Søren Pilmark er en karakter i entertainerbranchen, der ikke behøver nogen nærmere introduktion. 


Han er kort sagt i verdensklasse. På CV’et kan Søren Pilmark skrive et utal af spillefilm, medlem af Ørkenens Sønner og en del af et hav af tv-programmer. Søren Pilmark kan lave et formidabelt show med musik, sang, trylleri og komik i en klasse for sig. 


Som konferencier er Søren Pilmark landets mest elegante, charmerende og vittige. En stensikker garanti for et vellykket arrangement. Han er kendt for sine skrevne velkomsttaler, der er dedikeret til selve arrangementet, og som han på forunderlig vis får til at rime. Søren Pilmark optræder også med sit show på engelsk, og kan også påtage sig rollen som den belevne og velformulerede konferencier. 

Med Søren Pilmark er du sikker på, at jeres arrangement bliver en kanonsucces, og dine gæster eller dit publikum vil more sig kongeligt. Søren Pilmark målretter også sine shows efter en forudgående briefing med arrangøren.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen