forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sine & Frække Rikke

Sine & Frække Rikke

Eminent bugtaleri for både børn og voksne

Sine & Frække Rikke er bugtaleri fra de frækkeste dukker. 


Bugtaleren Sine Andersen, måske bedre kendt fra 'Scenen er din', har med stor succes igennem mange år optrådt med sine børneshows sammen med sine to dukker frække Rikke og fuglen Gilbert. Hun startede med at optræde som 4-årig, og allerede som 9-årig begyndte hun at bugtale. Det har med tiden udviklet sig så meget, at hun nu lever af det. Sine og hendes to dukker er elsket af både børn og voksne over hele landet.

 Hun tog danskerne med storm, da hun kom i finalen i 'Scenen er din' og har nu lagt sidste hånd på et voksenshow, som hun glæder sig til at præsentere for det mere modne publikum. Frække Rikke er naturligvis med. Men der er også kommet en helt ny figur ind i 'familien': den herlige skildpadde Waldemar, som er 180 år gammel, og som har oplevet lidt af hvert i sit lange liv. Sidst, men ikke mindst, vil showet også få besøg af en hemmelig gæst.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen