forespørgselsliste

Din liste er tom >

Peter Nørgaard | One Night in Las Vegas

Peter Nørgaard | One Night in Las Vegas

Kendt fra "Danmark har Talent" på TV2

Entertaineren Peter Nørgaard optræder i et energisk show med komik, sang, dans og bugtaleri under titlen”One Night in Las Vegas”.

Her serveres en cocktail med noget af det bedste fra underholdningens verden. Peter Nørgaard crooner med kendte sange fra de store navne. Dans og magisk show, hvor ikke mindst bugtaleriet indgår som noget helt specielt.


Som den eneste i Skandinavien imiterer Peter Nørgaard kendte navne som Louis Amstrong, Elvis Presley og Tina Turner, ja faktisk (bug-)synger han med dukkerne. Det var netop disse figurer, som Peter Nørgaard fik sit TV-gennembrud med, da han (med bugen) sang sig ind i danskerne hjerter i ”Danmark har talent” 2015.


I løbet af sit show har Peter Nørgaard også en overraskelse i ærmet til publikum, og vi tør godt love, at der ikke er et øje tørt, når Peter Nørgaard inviterer en publikummer på scenen og inddrager vedkommende i showet… mere skal vi ikke røbe her – men det bliver sjovt!


Man kan vel ikke finde en bedre titel end ”One Night in Las Vegas”, da Peter Nørgaard står på scenen 8. og 9. april 2015 - i Las Vegas – inviteret af kollegaen Terry Fator på Mirage Hotel. Da Terry Fator så Peter Nørgaard på dansk TV2 som finalist, inviterede han straks Peter Nørgaard til Las Vegas, for at gæste-optræde i Terry's populære show på Mirage Hotel.


One Night In Las Vegas er et flot, storslået show med en af de nye stjerner på kunstner-himmelen, og vi kommer til at se meget mere til Peter Nørgaard i fremtiden.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen