forespørgselsliste

Din liste er tom >

Peter Andersen Kabaret Show

Peter Andersen Kabaret Show

Fantastisk show med sange, sketchs og dans

DQ / Peter Andersen blev for alvor landskendt, da han vandtDansk Melodi Grand Prix i 2007 med sangen Drama Queen.

 

Peter startede sin sangkarriere i bandet Turn on Tina i 1997,med sin imponerende imitation af Tina Turner, og har med dette band givet utalligekoncerter på festivaler i Danmark og udlandet.

 

Som DQ har han i 11 år lavet og produceret sit eget dragshow tilstore firmafester, internationale musikarrangementer og privatfester, og hanhar spillet fast for fulde huse i lidt over 10 år på Cafe Frederik i Esbjerg.Gennem årene har han optrådt med sit show i Danmark, Belgien, Holland, Norge,Sverige, England, Gran Canaria, Spanien, Italien, Finland, Estland, Irland,Tyskland, Frankrig, Thailand, Canada og Grønland.

 

De sidste 5 år har Peter også lavet revy og været fastskuespiller i Revyraketten, hvor han bl.a. har spillet sammen med Anne Herdorf,Ann Hjort, Ulla Jessen, Rasmus Krogsgaard, Jesper Søgaard, Kim Brandt, RandiWinter og Lars Arvad. Derudover har han også lavet revy på Hotel Østergaard, påMenstrup Kro og været med i RevyStriber i Strib.

 

Han har optrådt i diverse tv-shows – bl.a. Go’ morgen Danmark,Aftenshowet, Fredag i farver, Masterchef m.fl., og han er også en flittigtbrugt konferencier/vært ved shows og events.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen