forespørgselsliste

Din liste er tom >

Papkasseshow

Papkasseshow

Musikalsk stand up, der er tænkt ud af boksen

Papkasseshow kan få alt ud af ingenting. På så simpel en ting som en papkasse spiller og synger Papkasseshow sig igennem et repertoire af forrygende syng-med-hits, der kan få dit publikum til at rokke med. 


Papkasseshow er et festligt indslag, som giver publikum en morsom oplevelse. Her efterlades meget for publikum at snakke om og tage med hjem – og måske har oplevelsen givet blod på tanden til, at tilskuerne selv prøver kræfter med at skabe rytmerne på en papkasse derhjemme. 


Papkasseshow har optrådt i en snes underholdningsprogrammer, hovedsageligt på DR1 og TV2. De var effektive publikumsopvarmere for Casper Christensen til de 26 udsendelser af 'Husk lige tandbørsten', og de har varmet 40.000 publikummer op til Det Internationale Melodi Grand Prix i Parken. Det er altså nogle scenevante herrer, der slår på tromme for, at dit næste arrangement skal blive en succes.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen