forespørgselsliste

Din liste er tom >

Johnny Reimar

Johnny Reimar

Alletiders Reimar

Johnny Reimars popularitet er stadig helt i top. Med Johnny Reimar på scenen er der garanti for god stemning og masser af fællessang. Johnny Reimar er også det oplagte navn til tyrolerfesten, fællessangsarrangementet, croonerkoncerten eller til dans med The Cliffters. 


Det var en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958, der blev begyndelsen på en lang karriere for den dengang 15-årige sanger og guitarist Reimar Kristensen. Hans første professionelle arrangement blev samme år ved indvielsen af Allesøhallen på Fyn. Det stod ikke skrevet i kortene at han skulle blive en af landets mest populære og folkekære kunstnere. 


Allerede tre år efter (1961) lå han sammen med Danmarks første rockband The Cliffters nummer 1 på den danske hitliste med 'How wonderful to know'. Senere udsendte gruppen en stribe plader, der alle blev udgivet flere steder rundt i verden. Størst succes blev 'Django', som stadig sælges i Japan. Da Reimar i 1963 skulle lanceres som solist fik han kunstnernavnet Johnny Reimar og sammen med The Scarlets turnerede han herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande. Det blev også til et besøg i det berømte Star Club i Hamburg, hvor The Beatles kort forinden havde optrådt. Det var starten på Johnny Reimars tyske karriere med ni singleudgivelser på tysk. I 1964 besluttede Johnny Reimar også at synge på modersmålet og det blev bl.a. til 'Lille fregnede Louise', 'De violer du plukker', 'Bind dit gule hårbånd', 'Sikke en fest', 'Du burde købe dig en tyrolerhat' og mange flere. 


Det var sidstnævnte der gav ideen til Johnny Reimars populære partyplader, som har solgt mere end én million eksemplarer. Her var der grundlag for at optræde med det store partyorkester i landets sportshaller i mere end 25 år. I 1977 lancerede Reimar Smølferne herhjemme, og den første plade solgte mere end 100.000 eksemplarer på rekord tid. Ved et tilfælde blev The Cliffters gendannet i Tivoli i 1987, og det er foreløbig blevet til flere tusind koncerter over hele landet. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige TV-programmer som f.eks. 'Kun for sjov', 'Blind passager' og 'Fællessang på Bakken'.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen