forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jan Schou

Jan Schou

Danmarksmester i revy

Jan Schou er Danmarksmester i revy, og 2 gange er han kåret som 'Årets revyskuespiller'. Oplev Jan Schou for fuld udblæsning med de bedste revynumre fra hans utallige revyoptrædener, samt masser af syng-med toner.

Der er næsten ikke den flække i Danmark, hvor Jan Schou ikke har stablet en revy på benene. Er der tre ølkasser, en standerlampe og et glimmertæppe, så er Jan klar til at starte nok en sommer-, efterårs-, vinter-, forårs- eller weekendrevy. Men hermed ikke sagt, at Jan ikke begår sig de store steder: Cirkusrevyen, Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Sommerrevy og i de sidste mange år med kæmpe succes i Danmarks ældste sommerteater: Rottefælden i Svendborg.

Trods et aktivt revyliv med 3-4 revyer om året, får Jan Schou også tid til et ud-af-huset-mini-revy-show. I dette show møder Jan op bevæbnet med pianist, farverigt kostume, og diverse kasketter og parykker.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen