forespørgselsliste

Din liste er tom >

Gordon Kennedy

Gordon Kennedy

Skuespil og konferencier i topklasse

Gordon Kennedy er en af landets bedste og mest kendte entertainere. Han er skuespiller og komiker, og uddannet fra Aarhus Teater i 1992. Gordon Kennedy er oplagt som enten konferencier eller komiker, da han både kan fremvise eget show samt styre festen eller arrangementet for andre. 


Gordon Kennedy fik sit gennembrud i ungdomsprogrammet 'Transit' i 1994 sammen med makkeren Timm Vladimir. Det blev starten på en årrække med forskellige TV-shows. Gordon Kennedy har siden været tilknyttet flere forskellige teatre, primært indenfor revygenren, og han har blandt andet medvirket i TV-serierne "Bryggeren', "Karrusel", "Dybt Vand", "Skjulte Spor" og "Langt fra Las Vegas". 


I hans shows bliver anekdoter, livsbetragtninger, succeser og fiaskoer bragt på banen. Derfor er Gordon Kennedy kendt som en hudløst ærlig og menneskelig underholder, der er med til at gøre dit arrangement til en succes.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen