forespørgselsliste

Din liste er tom >

Flemming Krøll

Flemming Krøll

På landevejen med soloshow

Flemming Krøll blev landskendt i 1973 da han optrådte i TV’s Musikalskevenner.


Hans første LP/CD kom i 74 og siden er det blevet til 16 LP/CD med bl.a. Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussenog forskellige muntre revyviser. De seneste indspilninger Krøll har lavet er med hans kendte revyfigur ”Thorbjørn med Skoda støvlerne”, den gæve nordjyde fra Pandrup.


Krøll har spillet teater/musical på bl.a. Amagerscenen, ABCteatret, Gentofte scenen, Folketeatret og sidst på Det Ny Teater, som Buffalo Bill, i Anni Get Your Gun.


Flemming har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. Revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år.


I 1995 begyndte Krøll sit samarbejde med Frank Steen i landets ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg. Det blev til 4 succesfyldte år, med totalt udsolgte huse. Krøll vendte tilbage til Nykøbing F. Revyen i 1999 og fik fornyet revyen. Det blev til 20 fantastiske sæsoner med rekord i anerkendende priser og nomineringer. Nu er Krøll hoppet ned fra scenen, men bliver i revyen, som producer til 2021.


Krøll vil igen rundt i landet med sin guitar og more publikum med historien om ny-danskeren Achmed, Thorbjørn med skoda støvlerne og revyvisen om de forsvundne wc-kummeknopper. Hvis publikum vil synge med, har Krøll et forrygende John Mogensen program.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen