forespørgselsliste

Din liste er tom >

Flemming Jensen

Flemming Jensen

Tilpasser sit show til den enkelte situation

Altid morsomme Flemming Jensen er kendt for at tilpasse sig de situationer, han befinder sig i. Hans talent er ubestridt, og hans alsidighed er særdeles stor. Flemming Jensen skriver og instruerer selv, og er i det hele taget idémanden bag en lang række succeser de senere år. Som den morsomme mand alene på scenen ved forenings- eller firmafester, er Flemming Jensen i en klasse helt for sig selv. Han har en fantastisk evne til at tryllebinde sit publikum, når han med enkle men sikre virkemidler får alle i lokalet til at le højt.

Forud for hvert enkelt arrangement tager Flemming Jensen kontakt med arrangøren, med henblik på en målretning af sit program mod netop det aktuelle publikum. Ud over sit store engagement som skuespiller og konferencier, har Flemming Jensen også, når tiden tillader det, mod på at underholde som foredragsholder.

Han påstår, at du som arrangør selv kan vælge mellem 'et festligt show' eller 'et kedeligt foredrag', men lur os, om ikke begge dele er festlige og indholdsrige med en personlighed uden lige, ligesom Flemming Jensen selv. 


______________________


NYT JULE SHOW 2017


RISENGRØD FOR VOKSNE - 24 låger med Flemming Jensen

ET SATIRISK JULESHOW, DRYSSET MED KANEL OG JULEHYGGE

Oplev romanforfatteren, skuespilleren og manden bag Lunte og Nissebandens tre eventyr, når en af landets mest elskede satirikere, i november og december, drager på juletur med et nyt one-man show: EN SATIRISK JULEKALENDER FOR VOKSNE


Flemming Jensen tager afsæt i små klip og fraklip fra sine berømte julekalendre som stikord til 24 personlige historier om et helt livs tosserier, inspirerende møder, og livsbekræftende anekdoter. Det vil handle om politik, Grønland, ensomhed, de mange år i film og tv, livet som farfar...og selvfølgelig julen.


24 KALENDERLÅGER PÅ ÉN AFTEN

Forvent masser af grin – minimum 24 – men forvent også et juleshow krydret med alvor og eftertanke. Som i en julekalender af pap er der både små og store låger, og Jensen vil præsentere stand-up, revy-godt, viser, vitser og meget mere. Det bliver underholdende, eftertænksomt og hamrende julehyggeligt! For hvis der er nogen, som bærer julen i sig, så er det Flemming Jensen.

 

_____________________________


Foredrag

Med sit rejse-foredrag tager Flemming Jensen udgangspunkt i romanen JAKOB, der udkom 23. august 2010, og fortæller om det grønlandske fangersamfund, han har levet og leet i.


Emnet er alvorligt, men det hele sker i en hvirvelvind af anekdoter, latter og munter fornøjelse ved vore forskelligheder. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen