forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mikkel Ørligur

Mikkel Ørligur

Dygtig musiker med stor repertoire

Mikkel Ørligur er en af Jyllands mest benyttede og erfarne musikere. .En aften med Mikkel Ørligur består af lige dele vellydende akustisk livemusik, leveret med en fantastisk, dyb vokal,


Med mere end 100 koncerter om året og et enormt repertoire, ved Mikkel Ørligur hvordan den musikken skal leveres, således at han når HELT ud over scenekanten og ned til den bagerste stolerække. 

Mikkel Ørligur er en af de få Country musikere der optræder med Loop Pedal. Du vil opleve et musikunivers hvor Mikkel Ørligur benytter sig af rytmer, bas, guitar og sang - udelukkende ved hjælp af sin guitar, sangstemme samt Loop.  


Udover de mange koncerter rundt i Danmark, har publikum  også kunne opleve Mikkel Ørligur på Dansk TV, da der blev vist All Together Now 2019 på Kanal 5. Hvis du ikke tidligere har oplevet Mikkel Ørligur, vil det være en oplevelse værd at sætte ham på plakaten til dit næste arrangement. 


Du kan her opleve live musik på en helt unik måde. Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen