forespørgselsliste

Din liste er tom >

Gråskæg Jul

Gråskæg Jul

Julen står for døren, og GråSkæg garanterer hvid Jul over hele landet!


GråSkæg har glædet sig som et lille barn til at det endelig er blevet jul.  Fordi julen er en helt speciel højtid, hvor han kan komme rundt og glæde børnene med masser af god underholdning. Han fortæller de hyggeligste julefortællinger for publikum, synger dejlige julesange og underholder på bedste vis.


GråSkæg kommer nu ikke helt så nemt igennem det som han ønsker. Drillenissen er på spil, og intet går, som man lige skal tro.  Det er rigtig god underholdning, der tænder julelys i børnenes øjne og giver smil på læben.  


Men snegaranti,  det lover vi!  - Gråskæg har nemlig en sjov maskine med, som kan lave de skønneste snefnug, - derudover kommer der masser af sæbebobler frem i showet, så der bliver både noget for øjet og øret, når Gråskæg går på scenen med sit Juleshow. Efter showet kan børnene møde Gråskæg ved scenekanten, og få taget et billede.  Det er utrolig populært. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen