forespørgselsliste

Din liste er tom >

Sømænd på spil

Sømænd på spil

Mobil sømandsmusik til gaden, Open By Night, havnefest eller lign.

Til tonerne af Katinka Katinka, Nu går våren gennem  Nyhavn, Solskin ombord, Alle sømænd er glade for piger, Der er fin med kompasset, etc. er det svært ikke at blive i godt humør, når Sømænd på spil helt uden brug af strøm sikrer sang og musik i gaden. De 3 friske sømandsmusikanter er et oplagt valg til et vælg af arrangementer: Open By Night, udsalgsstart, forår- og sommerarrangementer, havnefest, maritimt arrangement el. lign.


Når en sailor går i land, så ved man aldrig, hvad der kan ske…. Det ved man til gengæld med Sømænd på spil. De leverer festlige, glade sømændsviser suppleret med andre populære evergreens og er en sikker musikalsk vaccine mod kedsomhed og tungsind. 


Sømænd på spil består af 2/3 af den populære humør-streetparade Hot n Tot suppleret med én af Danmarks bedste harmonikaspillere Jens Peter (bl.a. kendt fra harmonikaduoen  Kristian & Jens Peter). På trompet, harmonika, guitar og flerstemmig spiller de 3 musikalske sømænd Skipper, sømanden og letmatrosen sig direkte ind i alle søulke og landkrabbers hjerter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen