forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lars DK Nielsen

Lars DK Nielsen

En sidemand Springer ud

Du har set ham før.  Lars "DK" Nielsen er manden bag det røde Nord keyboard når nogle af landets førende artister spiller koncerter.  


Men Lars DK Nielsen kan selv!  Som kulmination på en række populære udgivelser spillede Lars DK Nielsen en livekoncert i Falkoner salen i efteråret 2020.  Denne koncert gav genklang hos publikum og pressen.  Onlinemagasinet SIDE 33 udråbte koncerten til ÅRETS KONCERT 2020.  Derfor var det også oplagt at udgive hele koncerten på digital, hvilket sker 26. februar 2021.  SE TEASER UNDER VIDEO


Koncerten skal ikke stå alene, så nu tilbyder vi Lars DK Nielsen i et livekoncept, hvor du kan booke ham med FULL BAND; BAND eller som SOLIST.  3 super gode konstellationer.  


Uanset om det er festival, spillested eller blot en havefest,  så er der rig mulighed for finde et koncept som passer til din event.  Med en håndfuld super professionelle musikere fyrer Lars DK Nielsen den af med super lækker musik, som virkelig er  iørefaldende.  Det er ny dansk pop i særklasse. 


Lyt til Lars DK Nielsen på alle digitale platforme. Du kommer i godt humør og vil glæde dig til næste koncert med denne charmerende fyr, som er en livsglad spillemand, der nu springer ud som solist.


 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen