forespørgselsliste

Din liste er tom >

Nicoline Toft

Nicoline Toft

Top DJ med charmerende stemning på højt professionalt niveau.

Musik og charme er i den grad den perfekte setting for enhver bar, og det er lige præcis hvad Nicoline Toft kommer med. Lad dig ikke narre af hendes charmerende stil. Hun kan til enhver tid rive et dansegulv fra hinanden, og sørge for at festen sættes ordenligt igang.


Lounge, DeepHouse & Soul

Musikalsk kommer Nicoline med en blanding af lounge, Deep House & Soul. Hun er alsidig og lydhør i forhold til netop dine ønsker. Du får en super charmerende DJ med international erfaring fra byer som New York, Paris og London. Med Nicoline er du sikret en top DJ, der kommer med sin helt egen eksklusive og charmerende stil og stemning på et rigtig højt professionelt niveau.


Nicoline er kendt fra sin modelkarriere, men har begivet sig ud i musikkens verden som DJ, og det med rigtig stor succes. Som en ‘Bond girl’ sætter hun ild til natten med en luftig blanding af lounge, elektro and a dosis of Rock’n’Roll.


Fra catwalk til DJ

Overgangen fra at være model på catwalken til at stille sig bag pulten og blive DJ, var nemmere  og mere naturlig end forventet. Nicoline Toft er bl.a. blevet nomineret som Danmarks hotteste musiker af magasinet ‘M’. Deraf afspejler Nicolines kundekreds sig også, hun har spillet for mange store brands, modemærker og eksklusive hoteller såsom Christian Louboutin, D&G, Hotel D’angleterre og mange flere.


KUNDER/REFERENCER : 

Google

Microsoft

IBM 100 % Club

Audi

Peugeot

Novo Nordisk

President Institute

Ernest & Young

Nykredit

Nordea

Cannes Lion

Gucci

Dolce & Gabbana

Christian Louboutin

D&G 

&Tradition

Weber

Kunde&Co

Gumball 3000

Heartbroken

Soho Grand

Hard Rock Hotel

Hotel D’angleterre

Hotel SKT Petri

Maddox

Vega

Villa Rouge

Whisky Mist

Fashion Exclusive

Magasin

Illum

Kræftens bekæmpelse

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen