forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henning & Julekaninen

Henning & Julekaninen

Mobil aktivitet til julens arrangementer

Den populære sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen (der fik sit gennembrud i ”Danmark har talent” på TV2), er klar med en juleudgave af den populære aktivitet: Henning & Julekaninen.


Normalt har Henning Nielsen helt styr på trylleri og magi, og et utal af gange har han tryllet en kanin frem fra hatten. Denne gang er det dog gået galt: Henning Nielsen har doseret med lidt for meget tryllestøv og trylleformularer – i hvert fald er kaninen blevet umanerlig stor, og kaninen har også magiske evner, så nu har kaninen tryllet Henning Nielsen ned i tryllehatten og bærer rundt med ham. Og ikke nok med det: Kaninen har også tryllet Henning Nielsen om til en vaskeægte tryllenisse, så de sammen kan besøge handelsstandsforeninger og centre til julens arrangementer i en mobil aktivitet.


Henning Nielsens trylleevner er imidlertid ikke tryllet væk, så kunder der møder Henning og Julekaninen får en kvik bemærkning, et hurtigt tryllenummer og et ballondyr til de heldige. Således vil et møde med Henning & Julekaninen med garanti får julestemningen og humørbarometret til at stige hos de kunder, der møder det umage par. Glæd dig til et magisk møde med julekaninen og tryllekunstneren Henning Nielsen – sjældent har man mødt en tryllenisse, der i den grad bliver båret frem!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen