forespørgselsliste

Din liste er tom >

The Company Show

The Company Show

En helt ny form for afvikling af konferencen

Vi har alle siddet til en kedelig powerpoint præsentation, og hvor meget kan vi egentlig huske af det vigtige budskab dagen efter? Det er videnskabeligt bevist at når vi griner, så lagres informationerne bedre i vores hjerner, og hvorfor ikke få alle de vigtige ting fra regnskabsafdelingen serveret på en underholdende måde?


The Company Show tilbyder en helt ny form for afvikling af konferencen, mødet eller nytårskuren. Inspireret af talkshows med Letterman, Fallon og Larry King bagved skrivebordet præsenterer den veloplagte vært Anders Mundelin et skræddersyet talkshow med jeres virksomhed som gæst. 


Med The Company Show, leveres komplet talkshow studie i bedste newyorker stil, selvfølgelig inklusiv oneman-band til at ledsage showet. Anders Mundelin holder et møde med jeres virksomhed inden arrangementet og ud fra jeres ønsker til indhold, udarbejdes et gennemgribende manus til talkshowet. Her tale om en professionel opsætning som medarbejderne husker længe efter. 


Læs mere og se video her

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen