forespørgselsliste

Din liste er tom >

Pebernørderne

Pebernørderne

Spiller både ude i kulden og inde i varmen

De 2 julenørder i Pebernørderne kan næsten samtlige julesange – både danske og engelske. Når de åbner for den musikalske kagedåse vælter det ud med lækkerier med alverdens julesange udsat for stor musikalitet og fjollerier. Det 100% akustiske show er velegnet som omvandrende gademusik i centret eller byen (eller måske som velkomst til julearrangementet) – Pebernørderne spiller både ude i kulden og inde i varmen.


Selv den mest juleskeptiske vil efter et møde med Pebernørderne gå derfra i julestemning og måske smånynnende på én af sangene fra Pebernørdernes store repertoire. Her er kendte danske julesange som Søren Banjomus til alle tiders internationale jule-pophit Last Christmas. Der er alle tænke

lige - og et par utænkelige - julehits udsat for pebernørdet-attitude, over- og undersættelser, bluegrass-banjo, støvledans og en god portion vanvid.


Pebernørderne er alletiders opskrift på en sprød musikalsk oplevelse for både store og små.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen