forespørgselsliste

Din liste er tom >

Jumpin' Jacks Streetparade

Jumpin' Jacks Streetparade

Musikalske mobile sprællemænd

NYHED: Jumpin´ Jacks Streetparade


Når Jumpin´ Jacks Streetparade leverer musik og sang rundt i byen eller centret, er der musik og showmanship i særklasse. Som et musikalsk fyrværkeri sørger de for pop-up mini-koncerter med en livsglæde, der forplanter sig til smil hos de kunder, der passerer forbi. Helt som det populære Jumpin´ Jacks fyrværkeri, som mange drenge husker som en fast ingrediens fra Nytårsaftens fyrværkerisortiment, springer Jumpin´ Jacks rundt fra sted til sted - og fra genre til genre. De festlige 3 konservatorieuddannede musikere i Jumpin´ Jacks er svære at sætte i bås, og oversætter man Jumpin´ Jacks fra engelsk til dansk får man ordet sprællemænd. Det er netop hvad Jumpin´ Jacks er: Musikalske sprællemænd. Jumpin´ Jacks Streetparade besidder et altomfavnende repertoire, der spænder over pop, rock, blues, swing, jazz og børnemusik mm. Med musik helt tilbage fra 1920’erne og frem til noget så moderne som Rasmus Seebach, henvender de sig til alle.


Med et specialdesignet batteridrevet anlæg, som bæres over skulderen er Jumpin´ Jacks 100% mobile og kan således opfylde myndighedernes anbefaling i Corona-tiden om ikke at samle folk i storcentre og handelsstandsforeninger. Er der optræk til, at forbipasserende kunder stopper op og samles, springer Jumpin´ Jacks som det populære fyrværkeri af samme navn straks videre i byen eller centret.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen