forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mr. Big ruller ud

Mr. Big ruller ud

Mobil aktivitet tilpasset corona-tiden

NYHED: Mr. Big på rulleskøjter

Nu tilbyder den populære Mr. Big mobil CO2 venlig underholdning tilpasset Corona-situationen. Lad den rulleskøjte-løbende Mr. Big indtage byen og gi´ dine kunder en indkøbsoplevelse, der giver smil på læben. Løbende på sine rulleskøjter rundt i byen eller centret, sørger Mr. Big for underholdning, der ikke forsamler. Mr. Big er en tusindkunster, der løbende på rulleskøjter sørger for et sandt festfyrværkeri af humørspredning med artisteri, jonglering, klovneri, trylleri og dans. Selvfølgelig har Mr. Big også håndsprit med, så store og små kunder kan få et pift sprit med påmindelsen om, at vi skal passe på hinanden og holde afstand.


Bag Mr. Big gemmer sig én af Danmarks populæreste børneunderholdere, Benjamin Breith, kendt fra Cirkus Big.  Med over 20 års erfaring som børneunderholder og flere end 2000 optrædener på kontoen, er Benjamin Breith det sikre kort at spille til det næste arrangement.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen