forespørgselsliste

Din liste er tom >

Helene Hørlyck

Helene Hørlyck

Ny sangerinde på den danske ”stjernehimmel”

Helene Hørlyck  er international sangerinde, der introducerer crossover genren på de danske scener. Helene har turneret over det meste af verden og nu er turen kommet til Danmark, hvor hun har sine rødder. 


Helene tager publikum med på en musikalsk rejse, hvor hun synger nogle helt fantastiske sange, der berører publikum dybt. Repertoiret er flot arrangeret med akustiske instrumenter og nordiske vibes. Crossover genren går fra pop over til lettere opera, som alt sammen går op i en højere enhed. Helene synger gode klassiske cover numre, men også et par af sine egne sange på engelsk og italiensk.


Det er 60 min. koncert med en nærværende historie mellem numrene, hvor Helene fortæller om sin musikalske rejse og historie bag sangene. Det er intimt og en stor musikalsk oplevelse for publikum. 


Konceptet er så gennemført, at den danske TV Station DK-4 straks fangede interessen og lavede en koncertoptagelse med Helene Hørlyck og hendes band (se videoklip) samtidig med  at 6 udvalgte numre udsendes på en LIVE EP.


Helene optræder sammen med sit 6 eller 3 mands band, men kan også engageres som solist med pianist/tracks, hvor hun synger et program der er skræddersyet til begivenheden.


Om Helene Hørlyck:

Som 21-årig pakkede Helene Hørlyck sin rygsæk og tog til udlandet for at bruge sin stemme og satse på musikken. En musikalsk rejse, hvor Helene stod i London uden at vide hvad dagen vil bringe? frem til hun stod på alle de store internationale scener. 


Helene har turneret sammen med de største artister i verden, senest i 2019 hvor hun blev engageret til at åbne The Pyramid Stage på Glastonbury festivallen sammen med sit gamle band BJORN AGAIN – Kan det blive større?


Helene har gennem 3 udgivelser gjort sig positivt bemærket på den internationale scene. Herunder en kæmpe succes med bandet Archilla (Engima), hvor Helene skrev et album sammen med Jens Gad. Det sikrede hende en 1. Plads på den canadiske Itunes Cross Over Chart hit. Grammy Award vindende produceres David og Steve Gordon brugte hele 6 af Helene´s sange, da de i USA udgav albummet Angel´s Voices.  


Helene er meget mere end en succesfuld sangerinde, hun er også kvinden, der igennem alle årene spillede en vigtig rolle i verdensstjernerne One Directions enorme succes. Som en erfaren og respekteret sangcoach, blev Helene engageret af X-Factor U.K. til at skabe de unge drenge´s stemmer. Det blev til et 10 år langt samarbejde med drengene på kryds og tværs, som satte Helenes egen karriere på stand by for en periode, men det er en helt anden historie. 


Selvom Helene stadig er en efterspurgt stemmetræner, med en pakket kalender, og som bliver genkendt på gaden og derudover har over 120.000 følgere på de sociale medier, så har hun altid haft en drøm om at vende tilbage til hendes egen musik. Den engelske adresse er i øvrigt skiftet ud med en dansk bopæl. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen