forespørgselsliste

Din liste er tom >

Thopper

Thopper

Alsidig artist der skaber rigtig god stemning

Med Thopper kan du bl.a. få country-hits som "Country Roads" krydret med country-udgave af bl.a. "Avenuen" og " Her i vores hus er glæde".


Thopper har spillet selskabsmusik siden han var 14 år. I dag er han sidst i 30´erne og kan leve af musikken. Thopper har det sidste årti gjort sig bemærket som country-sanger – både solo og som forsanger  i bandet ”Thopper & Kentuckyzigzag” og har efterhånden fået plantet sine rødder godt og grundigt i countrymusikken. Thopper har udgivet 4 CD´er med Country-musik.


Thopper kan enten bookes som sanger med country på programmet eller sidst men ikke mindst med "Thopper synger Shu-Bi-Dua" -. Et show, der hylder alletiders populære Shu-bi-dua.  Thopper har lige siden barndommen været stor fan af Shu-bi-dua. Det er derfor en mangeårig drøm, der realiseres, når Thopper hylder ”de eneste Shubber, der dur” med showet” Thopper synger Shu-di-dua”.


Thopper er glad og stolt af sin karriere, og glæder sig over, at han kan leve af sin hobby: Musikken.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen