forespørgselsliste

{system.shoppingbasket(883)}

Max Dut og Dino

Max Dut og Dino

Ægte dinosaur eventyr med højt humør

Vi præsenterer et helt nyt og fabelagtigt eventyr om professor Max, der dybt inde i den tropiskejungle finder et 65 millioner år gammelt dinosaur æg. 


Max tager ægget med tilbage til lejren hvor hans søde assistent Dut venter. Pludselig opstår der et frygteligt uvejr i lejren, det tordner og lyner og magien sker da lynet slår ned i dinosaur ægget som klækker og ud kommer en ægte lille dinosaur-unge, nu kan historien begynde!


Et tempofyldt medrivende eventyr, højt humør, sjov og ballade og herlige sange. En dinosaur-unge der vokser ”lidt for meget” kan den nu også tæmmes? 

”Max, Dut og Dino”med den 5 meter lange og 4 meter høje dinosaur.


Max, Dut og Dino fik kæmpe succes med deres nye show og optrådte for et fulde huse ved hele 16 arrangementer! Nu får du muligheden for at booke dette herlige show til jeres næste event. Centershows, fødselsdage, børnehaver, byfester og firma-familiedag, det bliver hylende skægt!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen