forespørgselsliste

Din liste er tom >

Pippi’s musikalske fødselsdagsshow

Pippi’s musikalske fødselsdagsshow

Alle børn kender og elsker verdens stærkeste pige

Alle børn kender og elsker verdens stærkeste pige: Pippi Langstrømpe! Og i anledning af Pippis 75 års fødselsdag, kan hun i 2020 opleves LIVE. Find din indre tingfinder, spilopmager og festabe frem, og kom og vær med til et brag af en Pippi-fødselsdagsfest!


Når Pippi Langstrømpe tager rundt i Danmark for at holde fødselsdag, kommer publikum til at opleve hele det velkendte og elskede Pippi-univers. Pippi læser højt fra sine egne fortællinger, leger tingfinder, går i butikker og tager i cirkus - på ægte Pippi-manér. Med sig på scenen har Pippi et festligt liveband som sørger for, at det bliver en forestilling for fuld musik, med velkendte sange som “Her kommer Pippi Langstrømpe”,  “Tingfindersangen”, og sangen om “Verdens stærkeste pige”.


I rollen som Pippi finder vi en anden velkendt, rødhåret børne-heltinde - nemlig Katrine Bille fra DR Ramasjang. Katrine er kendt som vært på bl.a. ”Lille Nørd”, ”Luk op, Luk i” og ”Sommer i Ramasjang”, og med sit charmerende smil, sin dejlige stemme og altid gode humør, går Katrine lige i hjertet på både børn og forældre. Katrine Bille er selv kæmpe Pippi-fan, og glæder sig til at fejre Pippis fødselsdag, sammen med alle Danmarks børn og barnlige sjæle.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen