forespørgselsliste

Din liste er tom >

PIPPI’s Førdselsdag – med Katrine Bille Band

PIPPI’s Førdselsdag – med Katrine Bille Band

En koncert om verdens stærkeste pige

Alle børn kender Pippi Langstrømpe! I anledning af Pippis 75-års fødselsdag, leger Katrine Bille Pippi, og du kan være med til at finde din indre tingfinder, spilopmager og festabe frem, og kom og vær med til et brag af en Pippi-fødselsdagsfest! 


Når Katrine tager rundt i Danmark for at holde fødselsdag, for Pippi, kommer publikum til at opleve hele det velkendte og elskede Pippi-univers. Katrine og band spiller, synger, leger og fortæller.


Katrine Bille er en velkendt, rødhåret børne-heltinde – fra DR Ramasjang. Katrine er kendt som vært på bl.a. ”Lille Nørd”, ”Luk op, Luk i” og ”Sommer i Ramasjang”, og med sit charmerende smil, sin dejlige stemme og altid gode humør, går Katrine lige i hjertet på både børn og forældre. Katrine Bille er selv kæmpe Pippi-fan, og glæder sig til at fejre Pippis fødselsdag, sammen med alle Danmarks børn og barnlige sjæle.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen