forespørgselsliste

Din liste er tom >

Rasmus Klump & Vennerne

Rasmus Klump & Vennerne

Pingo, skæg og Rasmus Klump på nye eventyr

Da Carla og Vilhelm Hansen skabte Rasmus Klump i 1906, havde de næppe forestillet sig, at den folkekære figur vil være på alles læber her over 100 år efter. Alle som har rod i den danske kultur, kender Rasmus Klump, men det er ikke bare i Danmark han er populær. Andre lande kender ham også, og selv i Japan er der lavet en Rasmus Klump butik, fordi de elsker den søde, danske bjørn Rasmus Klump. 


Vi præsenterer et helt nyt show med Rasmus Klump & Vennerne. Showet tager udgangspunkt i historien "Rasmus Klump og pandekagemysteriet" hvor de nybagte pandekager bliver stjålet. Figurerne Rasmus Klump, Skæg og Pingo er på scenen, men også et par af de andre figurer, det er en overraskelse. Der er masser af musik, dans og underholdning. Selvfølgelig med udgangspunkt i de kendte sange fra Rasmus Klumps univers. Efter showet er der meet/greet, hvor børnene kan komme helt tæt på figurerne.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen