forespørgselsliste

Din liste er tom >

Anne O.

Anne O.

Musik skal være sjov. Ellers er det ikke sjovt.

Anne O er underholdning  som rammer børnene på den helt rigtige pædagogiske facon.  AnneO's mission er at give børn mulighed for at opleve den levende musik i ord og toner - som alle ved er så vigtig for deres udvikling og indlæringsevne. I over 25 år har Anne O ( Anne Granfeldt) skrevet børnemusik,  spillet koncerter, undervist og afholdt kurser for musikpædagoger over hele landet og er blevet lidt af en legende. Hun er nu aktuel med nye shows:


Ud med Sproget – ny kører toget:

Sprogkoncerten er en højaktiv AnneO-koncert for institutioner eller familier, for børn fra 0-6 år og deres voksne. Vi har en babyudgave (fra 0 til 3 år) og en børneudgave (fra 3 til 6 år). Gør de små en 'børnetjeneste' og giv dem 'live' musik - som udvikler deres sprog og bevægelseskoordination.


Engle koncert:

”Så englene synger” en ny koncertform vi spiller. Koncerterne blev nomineret til Kristeligt Dagblads initiativpris i 2019. Vi er på en mission: At få børnene ud på kirkegulvet, og væk fra skærmene for en stund. Idéen bag, er at kirken inviterer områdets institutioner til en formiddagskoncert – eller afholder ”spaghetti-gudstjeneste” for hele familien. Det er simpelthen så sjovt og dejligt, at se børnene bruge kirkerummet aktivt; der bliver sunget, danset, hoppet og cyklet til englesangene. Vi bringer historien ned i børnehøjde. Så når vi f.eks synger sangen ”De hvide Bude”, taler vi med børnene om de engle, der bringer ud – der kommer mange sjove forslag fra børnene, der tænker det helt logisk, at engle, der er budbringere, selvfølgelig også kan bringe f.eks pizza ud. Eller i sangen ”Jeg passer på dig” – hvor børnene er skytsengle for hinanden – en slags udvidet spejldans.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen