forespørgselsliste

Din liste er tom >

Carsten Knudsen

Carsten Knudsen

Jysk humor når det er bedst

Charles Darwin mente, at vi har udviklet os fra aber til mennesker. Carsten Knudsen vil demonstrere, at der for nogens vedkommende er sket lige det modsatte. Carsten Knudsen sætter sit show sammen med en bred vifte af sange og monologer, og der er tale om en musikalsk ekvilibrisme krydret med en god portion humor. 


Carsten Knudsen tager publikum med på en jordomrejse for at møde både flamencoer, mavedans, blues, jazz og folk. Showet byder også på nye fortællinger om onkel Erling og konen Carla, og deres daglige kampe med uhyrligheder som fladskærme og tør hud. Udover sit talent for at ramme publikums lattermuskler kan Carsten Knudsen med rette også kalde sig royal ukulele-leverandør, da han har spillet på ukulele for Hendes Majestæt Dronningen flere gange. Carstens Knudsens hovedinstrumentet er dog guitaren, men der er også risiko for, at han tager både et 32 mm wavin rør og sin mors salmecykel med sig på scenen. 


Med andre ord er Carsten Knudsen lidt af en multikunster. Udover hans solokarriere er Carsten Knudsen nemlig også kendt fra den kulte klassiker The Julekalender og som et af de tre medlemmer i De Nattergale.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen