forespørgselsliste

Din liste er tom >

Shubiforsjov

Shubiforsjov

Shubiforsjov – når der skal holdes fest for alvor

Shubiforsjov har på rekordtid bevist, at de er Danmarks ultimative Shu-bi-dua hyldestband: Med en stemme, der lyder fuldstændig som Michael Bundesen, står Claus Pedersen i front godt bakket op af 5 toptunede musikere, der har spillet på alt fra Skanderborg Festival til Tivoli og Bakken. Med stor dedikation er Sjubiforsjov gået til opgaven om at hylde Danmark nationalorkester Shu-bi-dua eller i folkemunde: Shubberne.


Når Shubiforsjov indtager scenen er der dømt fest og fællessang. Her er alle de største hits som Den røde tråd, Kære Lone, Tryk på, Fed Rock, Vuffelivov, Familien kom til kaffe, Nam Nam,  Står på en alpetop, Sexchikane Folkevognen, Askepot, We Wanna Be Free, McArine, Danmark osv. Sange som i den grad forener publikum i en fest, hvor alle skråler med og for en tid glemmer alt om sure pligter, klimaforandringer og vasketøj. 


Shubiforsjov består af:

Claus Petersen solist/mundharpe

Michael Staun guitar/vokal

Brian Friis guitar

Ole Elmose bas/vokal

Jørgen Emerek trommer

samt kapelmester Thomas Sunke keyboard/vokal.


Til mindre arrangementer kan Shubiforsjov engageres i en duo-udgave med Claus Pedersen på sang/mundharmonika og Michael Staun på forrygende guitar – se Shubiforsjov DUO - klik her

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen