forespørgselsliste

Din liste er tom >

John & Aage

John & Aage

80-90'ernes humor for fuld skrue

John & Aage tog danskerne med storm, siden de blev kendt i 1986, hvor komikerduoen blev sat sammen for at lave underholdende indslag til den københavnske Kanal 2. Det populære show udviklede sig hurtigt til en fjernsynsparodi mod det unge publikum med en række udsendelser under titlen UNG-TV. I 1988 blev John og Aage en del af den nye tv-kanal, TV2, hvor de stod for showet ”Kaptajn Clarke og Co.” John & Aage har også lavet skjult kamera-filmen “Huller i suppen”, der har fået kultagtig status efter sin udbredelse på video. I 1993 lavede John & Aage CD’en “Danish Design” og tog på landsdækkende turné sammen Casper Christensen. Siden har John & Aage jævnligt optrådt for begejstrede publikummer med deres skæve og altid overraskende komik. 


Med deres morsomme show, som blandt andet inkluderer motorsav og magi, er John & Aage en sikker succes både til firmafester eller som konferencierer.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen