forespørgselsliste

Din liste er tom >

Palle Pirat

Palle Pirat

Uhyggeligt morsomt sjov

I denne særlige Halloween-udgave af Palle Pirat Show, kan man opleve de to pirater Benni Rabalder og Lisbet Syngesild i en uhyggelig morsom forestilling. 


Benni Rabalder mener selv, at han er meget modig, men hvorfor er han så bange for uhyggelige lyde? Og kan publikum gør ham forskrækket? Og hvad gemmer der sig bag de røde klæder på scenen? Palle Pirat har udgivet 9 albums og spillet utallige koncerter over hele landet på både store og små spillesteder og har gennem årene arbejdet sig op og er nu etableret sig som en af landets mest kendte børneshows. 


Altid med et forrygende humør, show, festlige kostumer og kvalitetsmusik, som både børn og voksne holder af. I Halloween-showet får man de mest kendte numre fra Palle Pirat at høre, herunder kendingsmelodien ”Klar! Pirat! Start!” Efter forestillingen kan publikum hilse på piraterne og få autografer og en selfie med hjem som et uforglemmeligt piratminde.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen