forespørgselsliste

Din liste er tom >

Peter Pedal

Peter Pedal

Peter Pedal og affaldssorteringen

Showbizz Danmark præsenterer efteråret 2019 for første gang i Europa, Peter Pedal Live!


Året 1941 er første gang verden møder den lille nysgerrige abe, som bliver flyttet fra hjem i Afrika af ”Manden med den gule hat” til storbyen New York. Siden er karakteren filmatiseret og illustreret i utallige versioner verden over, fra spillefilm til godnat læsning i natlampens skær. Peter Pedal er kendt for sin altid optimistiske tilgang til livet, og lidt uheldige ulykker – men det lykkes altid Peter Pedal at gøre det godt igen. 


Den verdensberømte lille nysgerrige abe Peter Pedal som er kendt over hele verden og elsket af børn og voksne, kan nu opleves live.


Vær med når Peter Pedal og hans trofaste ven manden med den gule hat, gør os alle sammen klogere på affaldssortering i et show med sang, musik og en lille smule af Peter Pedals ulykker.  


Showet varer 1 x 25 min og der er efterfølgende 30 min meet n greet med Peter Pedal og manden med den gule hat. Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen