forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tintin Podcast

Tintin Podcast

Dyk ned i Tintins eventyr

De fleste i Danmark kender til tegneserierne om Tintin og hans tro følgesvend Kaptajn Haddock, der er solgt i over 200 millioner eksemplarer på verdensplan. Derfor er det oplagt at forsøge at blive klogere på, hvad de elskede album i virkeligheden handler om. 


For kan en 90-år gammel tegneseriefigur lære dig noget om historiske, politiske og samfundsmæssige perspektiver? I den grad. Tintin er nemlig ikke kun tegneserier for børn, men store politiske kunstværker, der kan læses af alle. Tintin Podcast består af Lauge Hendriksen og Mads Strandberg. Med humor, historisk viden og et hav af kulturelle referencer gennemgår de tegneserien Tintins oplevelser i kronologisk rækkefølge. 


I hver episode går de i dybden med et Tintin-album, hvor der bliver snakket om albummets tilblivelse og de historiske, politiske og samfundsmæssige perspektiver. Både i den tid som albummet er lavet i, og hvorfor det gældende album stadig er interessant og relevant i dag. Tintin Podcast er groft sagt det 20. århundrede fortalt igennem de fantastiske tegneserier om Tintin.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen