forespørgselsliste

Din liste er tom >

Levende Statue

Levende Statue

Danmarks prisvindende 'levende statue' kunstner

Siden 2016 har Signe Marie optrådt på store internationale events i Nordamerika, Mellemøsten, Asien og rundt i Europa. 


Desuden er hun udtaget til VM forlevende statuer i Holland i oktober 2019.


Hun værdsætter fantasifuld kreativitet og finder inspiration til de skønne karakterer i eventyr. Kostumerne er håndlavede og designede af hende.


Der tilbydes følgende karakterer:


GULD FEEN:

Guld Feen er en levende attraktion, som får enhver til at smile. Hun spreder kærlighed og glæde med blink og smil, kys og magisk fe støv.Hendes mission er at fylde livet med magi.


PRINSESSE TO BEN &ENHJØRNINGEN DENNIS:

To fantasifulde og farverige karakterer. De elsker at interagere med publikum og driller kun en lille smule.


SPACY LACY:

Spacy Lacy er et nysgerrigt og glad rumvæsen fra en fjern planet, som nu er kommet til Jorden for at transmittere de gode signaler.


SNEDRONNINGEN:

Snedronningen er fortryllende smuk og charmerende. Hun får folk til at glemme deres bekymringer, når hun sender dem luftkys indhyllet i magisk sne. Men pas på for mange af Snedronningens kys kan fryse dit hjerte til is.


VALENTINA:

Valentina er skabt med kærlighed og skønhed som inspiration. Kærlighedens gudinde byder alle varmt velkommen i hendes funklende røde univers.


THUMBELINA:

Tommelise er så yndig og så fin. Hun går så meget igennem, og hjælpes afsted af sin ven sommerfuglen. Billedeskøn statue med inspiration i H.C. Andersens eventyr.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen