forespørgselsliste

Din liste er tom >

Cecilia Lindwall

Cecilia Lindwall

Klassisk sopran i topklasse

Den svenske sopran, Cecilia Lindwall, er uddannet ved Statens Musik højskole og Statens Opera højskole i Oslo.


Hun debuterede som Musetta i La Boheme i Den Norske Opera i 2001. Samme år vandt hun den internationale operakonkurrence, Kammeropera Schloss Rheinsberg, i Berlin, hvilket resulterede i et engagement med den legendariske dirigent, Christian Thielemann, på Deutsche Opera i Berlin.


Cecilia blev derefter fast solist ved Staatstheater Braunschweig 2002-2007


De seneste år har hun sunget som freelance med base i København, hvor hun nu bor og har gæstet Operaen i Norge, som Violetta i La Traviata og Agathe i Der Freischütz, Malmø operaen, som Micaëla i Carmen og Det Kgl. Teater i København, i hovedrollen som Anne Nihal i den nyskrevne danske operan Den Rejsande fra februar 2018. 


Hun har hovedrollen som Sylvia i Czardasfürstinden  med Operettekompagniet og har sunget gallakoncert i Stockholm til minde om Maria Callas. 


Hun er flitigt engageret som solist i sopranpartier som Brahms Ein Deutsches Requiem, Dvorak Stabat Mater, Mendelsohn Paulus og Elias mfl. Cecilia kan bookes både som solist, med pianist eller med Trio Classica.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen