forespørgselsliste

Din liste er tom >

Drenge på tur

Drenge på tur

På tur i en perlerække af hits

Drenge på Tur er et festfyrværkeri af hits fra før og nu. Med sange fra f.eks. Bamse, Thomas Helmig, Gasolin, Kim Larsen, Tøsedrengene, Rocazino og Bryan Adams er der i den grad lagt op til en aften med en musikalsk buffet, der byder på alt det, dit publikum elsker. 


Med Drenge på Tur er I garanteret masser af erfaring på scenen, professionel optræden, god energi, der smitter af på publikum, og ikke mindst en perlerække af store hits, de fleste kan synge med på, hvad enten det er de unge på 18 eller voksne på 80. Drenge på Tur er et partyband med succes, fordi de tilpasser sig festen. Om det er byfest, marked, halbal, bryllup, firmafest, tyrolerfest, så skaber de gode rammer. 


Drenge på Tur er sammensat af de kompetente og erfarne musikere Karsten Mathiasen (guitar + vokal), Mikkel Farsø (trommer + kor), Mads Degn (lead guitar og svedige soloer) samt Jens Sørensen (bas + kor). Drenge på Tur kan tilbyde alt fra små set-ups til hel aftens arrangementer, hvor de samarbejder med f.eks. en DJ. 


Drenge på Tur bookes normalt 3x45 minutter eller 3x60 minutter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen