forespørgselsliste

Din liste er tom >

Spiderman

Spiderman

Spiderman live for første gang i Skandinavien

Det er med stolthed, at vi præsenterer Spiderman og for første gang i Skandinavien præsenteres et rigtigt live show med Spiderman.


En spetakulær opsætning med masser af show, underholdning, musik og effekter. Det hele tager udgangspunkt i showet: Spiderman - Dr. O's forvandling. Dr. O har en kæmpe nyhed. Han har lavet en afhandling og vil vise sin præsentation, der handler om hvad der skal til for at blive en superhelt. Spiderman kommer til syne og sammen med Dr. O fortæller han lidt om hans egne superkræfter og forklarer også, at udover ham selv så findes der mange andre superhelte, med hver deres superkraft.


Pludselig går noget galt og Dr. O får noget af sit laboratorieudstyr over sig. Han forvandles til skurken Green Goblin og begynder at angribe Spiderman. Spiderman vil ikke skade sin gode ven Dr. O og ønsker derfor ikke at slås mod ham. Han får dog ikke noget valg da Green Goblin begynder at kaste håndgranater efter ham. Efter en ”fight” lykkes det Spiderman at fange Green Goblin samt at forvandle denne tilbage til Dr. O igen.


Showet foregår med i ”børnehøjde” med action og spænding på den gode måde.  


Scenekrav 6 x 4 meter.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen