forespørgselsliste

Din liste er tom >

Tormod Tegners Tegneskole

Tormod Tegners Tegneskole

Har du en tegner gemt i maven?

Tormod Tegner lærer dig, i tegneworkshoppen, hvordan man laver spændende og skæve billeder af kombidyr.


Kombidyr er som sådan ikke en ny opfindelse. Børn og andre legesyge mennesker har altid lavet sjove kombinationer af dyr, men det at navngive dem er nyt. Et kombidyr er et væsen, som er sat sammen af dele af et eller flere dyr.


Hvad siger du til at møde en Edderdille en mørk aften på vej hjem fra håndbold? Svømmer Kronrossen godt? Og er Pandamelen mon mere nuttet end mærkelig? Kom og tegn med!


Vi skal lave tegnede små forløb med udgangspunkt i temaerne: Møde, venner, leg og slåskamp. Der kan også være tale om enkeltvise illustrationer. Tormod Tegner viser egne tegninger og fortæller inspirerende historier undervejs.


Tormod Tegner hedder i virkeligheden Tormod Holm og han er også forfatter, illustrator og professionel musiker. Han har illustreret et par bøger og er tilknyttet den danske reggae scene - i særdeleshed bandet Trolle og Tormod, der spiller reggae for børn og har optrådt omkring 800 gange i hele landet, og såmænd også i udlandet. Tormod har bl.a. spillet med Bikstok, Wafande, Klumben og Raske Penge, Pharfar, Cicilia, Natasja, Onkel Reje, Chapper og mange flere.


Tormod Tegner kan selvfølgelig tematisere sin workshop, så børnene kan lave gækkebreve op til påske, postkort til sommerferien, uhyggelige motiver til halloween og julekort og tegninger til julegaverne.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen