forespørgselsliste

Din liste er tom >

NightLife

NightLife

Sikrer nattens bedste fest

Når danseskoene skal kridtes, og skørterne svinges, så er NightLife partybandet, der kan sætte gang i festen. Bandets højeste prioritet er altid at give alle gæster en fantastisk fest. NightLife har mange års erfaring fra scener i Danmark og leverer altid et professionelt show med masser af lys, røg og fede sange, som alle kan synge med på. 


NightLife tager publikum med på musikalske rejser, f.eks. en tur igennem discohits, Motown-hits, ABBA-hits, Grease-hits, Melodi Grand Prix-hits, pop/rock-hits m.m. Det er en tidsrejse, hvor det hele er sat kreativt sammen, så gæsterne får en ’aha-oplevelse'. Repertoiret hos NightLife spænder generelt fra 70’erne og frem til i dag, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe. 


Det musikalske niveau er særdeles højt, og når NightLife er i huset, så er det 100 % sikkert, at dansegulvet kommer til at syde, og at feststemningen er i top. 


NightLife består af Line Grønkjær (vokal), Jesper Langeskov (guitar), Flemming Brüggebusch (bas), Jan Berno Andersen (keyboards), Simon P. Beyer (trommer).

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen