forespørgselsliste

Din liste er tom >

NightLife

NightLife

Så er der fest

Livemusik = fed fest! Når danseskoene skal kridtes og skørterne svinges, så er NightLife partybandet, der kan sætte gang i festen. Bandets højeste prioritet er altid at give alle gæster en fantastisk fest. NightLife har mange års erfaring fra scener i Danmark og leverer altid et professionelt show med masser af lys, røg og fede sange, som alle kan synge med på.


Bandet leverer musikalske rejser - f.eks. en tur igennem disco-hits, Motown-hits, ABBA-hits, Grease-hits, Melodi Grand Prix-hits, pop/rock-hits m.m. En tidsrejse, hvor det hele er sat kreativt sammen, så gæsterne får en ’aha-oplevelse'.


Repertoiret spænder generelt fra 70’erne og frem til i dag, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe. Det musikalske niveau er særdeles højt, og når NightLife er i huset så er det 100 % sikkert, at dansegulvet kommer til at syde, og at feststemningen er i top. Rigtig go’ fest!


Skal opleves!


NightLife består af: Line Grønkjær (vokal), Jesper Langeskov (guitar), Flemming Brüggebusch (bas), Jan Berno Andersen (keyboards), Simon P. Beyer (trommer).

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen