forespørgselsliste

Din liste er tom >

Far og Søn (Bjørn & Johnny)

Far og Søn (Bjørn & Johnny)

Dansktophits i to generationer

I konstellationen Far & Søn er der nu en oplagt chance for at få Bjørn & Johnny Hansen på samme scene. Et show med en kavalkade af alle de kendte hits fra Kandis og Bjørn & Okay. En overflod af gode sange, som alle kan synge med på. 


Bjørn & Johnny Hansen er to 'lune' fyre, der krydrer musikken med en god snak mellem sangene, og henvender sig i dialog til publikum. Et rigtig godt show, hvis det skal være god dansktop. Som bekendt er Bjørn kapelmester i sit eget band 'Bjørn & Okay', som siden 70'erne har været et af Danmarks populæreste danseband. 


Bandet har stor erfaring og besidder et hav af pladeudgivelser samt et stort trofast publikum, som har fulgt bandet igennem årene. Johnny, som er kapelmester i sit eget band 'Kandis', følger i faderens fodspor, og han har haft held til at etablere sit band som et af de bedste navne ikke bare inden for dansktopmusikken, men dansk musik i det hele taget. 


Far & Søn underholder som solister til f.eks. byfester, havnefester, forskellige former for messer og lignende. Showet fremføres med masser af festlig underholdning, men ikke mindst alle de kendte hits.


Samtidig blev det også starten til et samarbejde, hvor de to musikere underholder som solister til f.eks. byfester, havnefester, forskellige former for messer og lignende. Showet fremføres med masser af festlig underholdning, men ikke mindst – alle de kendte hits.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen