forespørgselsliste

Din liste er tom >

Rebekka Bjerre

Rebekka Bjerre

Danmarksmester i et formidabelt danseshow og -workshop

Hele Danmarks dansedarling Rebekka Bjerre, der har vundet hele 14 DM-guldtitler i diverse dansearter, rykker ud med et topgearet danseshow, hvor den ikke får for lidt. Og alle børnene lærer at danse med til fed musik. 


Rebekka har danset, siden hun var 7 år, og hun har medvirket i en lang række film, liveshows, tv-shows og musikvideoer. Nu har du chancen for at opleve et gennemarbejdet og flot danseshow med Danmarksmesteren i både hiphop, disco og showdance. 


Rebekka skyder festen i gang med en mini-danseopvisning, hvorefter alle børn og unge inviteres med til at lære nye seje moves og danse til de største hits. Rebekka sammensætter og tilpasser dansekoreografien, så det passer til aldersgruppen og niveauet. Efter en sjov og lærerig dansetime er det tid til at vise, hvad alle har lært, og et fælles afslutningsshow for forældre og publikum sætter prikken over i’et. 


Alt i alt 60 min. danseundervisning med afvekslende performance og musikprogram. Herefter er der mulighed for meet’n’greet, hvis det ønskes.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen