forespørgselsliste

Din liste er tom >

Michelle Birkballe

Michelle Birkballe

Historier fortalt på blues og rock

Med sin hæse klang kan jyske Michelle Birkballe synge både de følsomme ballader og give den gas som rå, hæsblæsende rocksangerinde. Michelle Birkballe startede allerede med at synge som barn, hvor hun dannede et børneband og medvirkede i musicals. 


Som 12-årig begyndte Michelle Birkballe at spille guitar, og som 18-årig flyttede hun til Århus, hvor hun ernærede sig som rengøringskone og som værtshusmusiker for at få sin drøm om en musikkarriere til at gå i opfyldelse. Senere dannede Michelle Birkballe et band, der spillede hendes egne sange – og det gav hende gennembruddet. Siden er det blevet til seks albums, og Michelle Birkballe har været succesfuld opvarmning for store navne som Status Quo, Walter Trout og Bon Jovi. 


Michelle Michelle Birkballe er en sand storyteller, og hun formår at fortælle sine historier og synge sine egne sange, så publikum bliver helt grebet. Det er altid et hudløst ærligt show, der går lige i hjertet på publikum. Michelle Birkballe har tidligere spillet på dansk, men gør sig bare bedst til sin egen amerikansk-inspirerede blues-rock. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen