forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hits i flammer

Hits i flammer

Brandvarme hits på stribe

Hits i Flammer er bandet, der fyrer op under ethvert dansegulv og skaber den rette stemning til firmafesten, i ølteltet, på festivalpladsen eller til byfesten. Hits i Flammer spiller musik med vægt på ‘sing-along’, der får publikum til at glemme tiden og bare skråle med. 


En musikalsk cocktail af sange alle kender, husker og ikke kan sidde stille til. I front med mere end 10 år på landets scener bringer den fantastiske duo, Pernille og Søren, minderne frem fra Melodi Grand Prix-duetternes storhedstid, de dansevenlige toner og frække moves fra Grease og Dirty dancing, kitch-hits som YMCA og 99 luftballons for ikke at glemme Gnags, Dodo, Poul Krebs og Lis Sørensen. 


De musikalske gnister tændes af det fire mand store backingband, som sublimt serverer musikken i international klasse. Der er aldrig for meget røg for dette brandhamrende gode kopiband, der leverer det ene store hits i flammer efter det andet.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen